A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Для платників податків, що надають послуги з перевезень пасажирів

Для платників податків, що надають послуги з перевезень пасажирів

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до пункту 89 частини 1 статті 1 Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ «Про платіжні послуги», торговець – суб’єкт господарювання (юридична особа або фізична особа, яка здійснює підприємницьку діяльність, незалежну професійну діяльність), який відповідно до договору з відповідним надавачем платіжних послуг (еквайром або іншим) приймає до обслуговування платіжні інструменти для здійснення оплати вартості товарів чи послуг, включаючи послуги з видачі коштів у готівковій формі.

12:13 23.02.2024

Місцеві скарбниці Дубенщини отримали майже 1,1 млн гривень податку на нерухоме майно

Місцеві скарбниці Дубенщини отримали майже 1,1 млн гривень податку на нерухоме майно

Власники об’єктів нерухомості території обслуговування Дубенської ДПІ протягом січня 2024 року сплатили до місцевих бюджетів громад 1086 тис гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. У порівнянні із відповідним періодом минулого року надходження збільшились на 62 тис гривень.

12:11 23.02.2024

Довідку про доходи можна отримати самостійно

Довідку про доходи можна отримати самостійно

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що у рамках кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців за 2023 рік, громадяни можуть скористатися Е-сервісом «Електронний кабінет» для отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, а також підготувати, заповнити та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів декларацію про майновий стан і доходи.

09:07 23.02.2024

Коли необхідно перереєструвати ПРРО

Коли необхідно перереєструвати ПРРО

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 8 розд. II Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» (далі – Порядок № 317) перереєстрація програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) здійснюється у разі зміни найменування (прізвища, імені, по батькові (за наявності)) або податкового номера суб’єкта господарювання (без державної реєстрації припинення юридичної особи або підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця), найменування або адреси господарської одиниці, де використовується ПРРО. Для перереєстрації подається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО  (додаток 1 до Порядку № 317) (далі – Заява) з позначкою «Перереєстрація».

09:06 23.02.2024

Місцеві бюджети Дубенського району отримали понад 3 млн грн податку на нерухомість

Місцеві бюджети Дубенського району отримали понад 3 млн грн податку на нерухомість

Упродовж січня 2024 року власники нерухомості сплатили до місцевих бюджетів Дубенського району 3035 тис гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Це на 539 тис гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.

09:05 23.02.2024

Перереєстрація резервного РРО з метою зберігання в новоствореній господарській одиниці

Перереєстрація резервного РРО з метою зберігання в новоствореній господарській одиниці

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що у разі перереєстрації резервного реєстратора розрахункових операцій (далі – РРО) з метою його зберігання та/або використання у новоствореній господарській одиниці, суб’єкт господарювання подає повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за ф. № 20-ОПП, яке містить інформацію про цю господарську одинцю, зокрема, її назву та адресу місцезнаходження.

09:04 23.02.2024

Сплата ЄСВ під час воєнного стану

Сплата ЄСВ під час воєнного стану

Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що у зв’язку з дією воєнного стану фізичним особам-підприємцям, які провадять діяльність за спрощеною та загальною системами оподаткування, займаються незалежною професійною діяльністю, а також членам фермерських господарств надане право тимчасово, у період з 1 березня 2022 року та впродовж 12 місяців після скасування воєнного стану не нараховувати та не сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Такий крок застосований задля зменшення фінансового навантаження на підприємців та стимулювання їх до продовження діяльності, необхідної для країни в складних умовах війни.

12:13 21.02.2024

Про граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи

Про граничні строки сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем граничного строку подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) – для фізичних осіб – підприємців та  фізичних осіб, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування); 

12:12 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора