Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути

Податкова інформує

Податкова інформує

Податківці  Рівненщини донарахували порушникам податкового законодавства   36 мільйонів гривень

16:03 19.05.2021

Податкова інформує

Податкова інформує

Результат співпраці роботодавців та податкових органів області – 2,1 мільярда гривень сплаченого ЄСВ

16:45 18.05.2021

Лист про наміри співпраці

Лист про наміри співпраці

Повчанська територіальна громада та Gmina Wi?niew підписали Лист про наміри співпраці.           З метою розвитку співпраці між громадами Вішнєв-Повча очільники громад в особі сільського голови Повчанської територіальної громади Дубенського району Рівненської області Інни ІВАНЮК та вуйта гміни Вішнєв  Седлецького повіту Мазовецького воєводства  Криштофа КРИЩУКА підписали Лист про наміри співпраці, який буде основою для укладення угоди про партнерство.           Культура, туризм, спорт, освіта, оздоровлення дітей, цивільний захист, пожежна безпека, обмін досвідом між роботою апаратів громад, допомога й обмін інформацією в області надзвичайних ситуацій, охорона здоров’я – ось напрямки співпраці громад.

11:04 18.05.2021

Делегація із Республіки Польща

Делегація із Республіки Польща

В суботу, 15 травня, Повчанська територіальна громада гостинно зустрічала делегацію із Седлецького повіту Республіки Польща.

13:14 17.05.2021

Щиро дякуємо!

Щиро дякуємо!

Повчанська сільська рада висловлює щиру подяку нашій землячці, Наталії Загорській (Михащук), за подарунок громаді у вигляді захисного костюма для працівника пожежної служби, за допомогу пожежній частині та небайдужість до життя громади. 

10:00 11.05.2021

Суботник на кладовищі с. Повча

Суботник на кладовищі с. Повча

Суботник на кладовищі с. Повча відбувся 8 травня! Дякуємо усім небайдужим за допомогу та активність. Просимо односельчан з повагою та розуміння ставитися до праці своїх земляків та виносити сміття у спеціально відведене місце.

09:58 11.05.2021

Панахида та покладання квітів до Дня пам'яті та примирення

Панахида та покладання квітів до Дня пам'яті та примирення

З метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, відбулася панахида та урочисте покладання квітів у селі Повча, які приурочено до Дня пам'яті та примирення.

16:05 07.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора