A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

До уваги роботодавців!

Дата: 23.05.2022 14:33
Кількість переглядів: 137

Повідомляємо, що з 20 травня 2022 року на веб-сайті Державної служби зайнятості запроваджується новий етап опитування роботодавців про потребу в кадрах на 2022 рік у професійному розрізі.

Для прогнозування ситуації на ринку праці нам важливо знати, які фахівці будуть затребувані, щоб співпраця з роботодавцями була продуктивною та корисною.

Для заповнення анкети роботодавець має зайти до свого «персонального кабінету», який знаходиться на веб-сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua).

Звертаємо увагу, що сервіс доступний для тих роботодавців, які мають логіни та паролі для входу в персональний кабінет та пройшли авторизацію у службі зайнятості.

Служба зайнятості активно відпрацьовує нові та сучасні підходи в роботі з клієнтами, забезпечує оперативний та якісний підбір персоналу для кожного роботодавця з урахуванням його індивідуальних потреб та особливостей.

За додатковою інформацією звертайтесь в Дубенську міськрайонну філію Рівненського обласного центру зайнятості (каб. 2) або за тел. (03656) 49463.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора