М’ясо
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
М’ясо
( ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник" - код ДК 021:2015-15110000-2 М’ясо)
№ |
Назва товару |
Якісні вимоги, характеристика |
Одиниця виміру |
К-сть |
|
1 |
Яловичина охолоджена частина тушки, маса порції без кістки |
Яловичина частини тушки, маса порції без кістки м’якуш охолоджений, нежирні - Зовнішній вигляд: м’якуш (без кісток), отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частин туш молодняка вищого класу 1 категорії, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок; краї зарівняні, без бахромок; поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, колір від рожевого до червоного, запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Повинні відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ, ТВ які діють. |
кг. |
20,00 |
|
2 |
Філе куряче охолоджене |
Філе куряче - Зовнішній вигляд: колір – світло-рожевий; смак і запах – характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів. При натисканні на м’яку ділянку, свіже м’ясо має швидко відновити форму, товар повинен бути свіжим та якісним, без кісток та хрящів, не повинен містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. |
кг. |
185,00 |
|
-
-
-
- Товар, що має постачатися, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України.
- Упаковка, пакування, фасування: упаковці характерній такого виду товару.
- Доставка товару здійснюється окремими партіями, протягом 2 днів з дня подання заявки (не рідше двох разів на місяць з врахуванням терміну придатності товару) згідно замовлення, яке передається Учаснику будь-яким зручним для Замовника способом (поштою, електронною поштою, особисто, факсом, в телефонному режимі тощо) , за адресами Замовника.
- Постачальник передає Товар Замовнику, Замовник приймає від Постачальника Товар згідно видаткових накладних, товаро-транспортних накладних/накладних.
- Термін придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% до загального строку зберігання, про що надати гарантійний лист.
- Постачальник повинен гарантувати якість товару, що постачається Замовнику (гарантії якості діють протягом всього встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, зазначених на упаковці товару).
- Кожна партія товару має супроводжуватися документами (рахунками, накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку товару, що є предметом закупівлі - декларація виробника/сертифікат відповідності (якості)/експертний висновок/санітарно-гігієнічний висновок/ або документ який посвідчує якість товару, тощо).
- Доставка Товару здійснюється спеціалізованим транспортом постачальника (автомобіль-рефрижератор), розвантажувальні роботи здійснюються силами та за рахунок Постачальника в узгоджений із Замовником час.
-
-
9. Замовник має право зробити вибіркове лабораторне дослідження товару, який був поставлений за договором, на якість та відповідність санітарно-гігієнічним нормам. Витрати Замовника на лабораторне дослідження в повному обсязі відшкодовує Учасник.
10. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору, Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.