Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Овочі, фрукти

Дата: 14.10.2024 16:58
Кількість переглядів: 64

Ідентифікатор закупівлі - UA-2024-10-14-013173-a

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі та номенклатурні позиції предмету закупівлі:  Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, морква, буряк столовий, часник, апельсини, банани, яблука, селера (корінь))

1. Кількість:

– капуста білокачанна 207 кг.

– морква 243 кг.

– буряк  столовий 133,25 кг.

– цибуля 106 кг.

– яблука – 171 кг.

банан 247 кг.

апельсин  234 кг.

часник 1 кг.

селера (корінь) 7 кг.

2. Строк поставки - до 31.12.2024 р. Поставка товару окремими партіями за адресою Замовника протягом загального строку поставки (протягом 2024 року) не менше двох разів на місяць за заявками Замовника. Дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладів.

3. Місце поставки (адреса закладу Замовника)

 

Найменування закладів

Місце розташування закладу та поставки товару

Повчанський ліцей

вул.Рикуна67,с.Повча Дубенський р-н Рівненська обл.

Мильчанський ліцей

вул.Островського,68 с.Пирятин Дубенський р-н Рівненська обл.

Миколаївська гімназія

вул. Привітна, 2 с.Миколаївка Дубенський р-н Рівненська обл.

ЗДО «Капітошка»

вул.Рикуна67а,с.Повча Дубенський р-н Рівненська обл.

 

 

Загальні вимоги до предмету закупівлі.

 

 

Назва товару

Якісні вимоги, характеристика

1

Капуста білокачанна

Капуста білокачанна свіжа. Капуста за характеристикою і нормою - ранньостигла, середньостигла та пізньостигла. Товарний сорт - перший. Качани повинні бути свіжими, здоровими, цілими, щільними, не ушкодженими сільськогосподарськими шкідниками. Мати нормальний запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку, Без загнилих, жовтих, зів’ялих частин.

2

Цибуля ріпчаста

Цибуля ріпчаста. Цибуля першого гатунку. Цибулини доспілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, не пророслі, властиві для даного ботанічного сорту форми і кольору, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 2 до 5 см. Допускається до 5% цибулин з тріщинами сухої луски, що відкривають соковиту луску на ширину не більше 2 мм, до 10% роздвоєних, які знаходяться під загальними сухими лусками. Допускаються з сухими корінцями довжиною не більше 10 см. Не пошкоджений шкідниками.

3

Морква

Морква столова молода свіжа. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, незів'ялі, не тріснуті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту по формі і забарвленню, з довжиною черешків не більше 2 см або без них, але без пошкодження плічок коренеплоду. Допускаються коренеплоди з відхиленнями за формою, але не потворні. Не пошкоджена шкідниками.

4

Буряк столовий

Буряк столовий свіжий. Буряк столовий першого гатунку. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Не пошкоджений шкідниками.

9

Часник

Часник. Першого гатунку. Часничини доспілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, не пророслі, властиві для даного ботанічного сорту форми і кольору, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 2 до 3 см. Допускається до 5% часничин з тріщинами сухої луски, що відкривають соковиту луску на ширину не більше 2 мм, до 10% роздвоєних, які знаходяться під загальними сухими лусками. Допускаються з сухими корінцями довжиною не більше 10 см. Не пошкоджений шкідниками.

11

Апельсин

Апельсини мають бути свіжі, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Без перевищення вмісту хімічних речовин. Запах та смак притаманний свіжим фруктам, без стороннього запаху та присмаку. Забарвлення від світло-оранжевого до оранжевого.

12

Банани

Банани повинні бути свіжі, без ознак гнилі, десертні стиглі, клас екстра або 1-й, повинні бути жовтого кольору з незначними залишками зелені на кінцях, без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи.  М'якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Довжина середня.

13

Яблука

Яблуко сорту солодкі, кисло-солодкі, має відповідну форму та колір, колір відповідно до сорту, без сторонніх запахів, присмаків, достиглі, солодкі, без пошкоджень шкідниками і захворювань.

14

Селера (корінь)

Селера коренева свіжа. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром не менше 4 см. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням. Не пошкоджений шкідниками.

       

Упаковка, пакування, фасування: Споживча упаковка - сітки з поліпропілену, ящики, мішки.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Строк поставки Товару: Доставка товару здійснюється окремими партіями, протягом 2 днів з дня подання заявки (не рідше двох разів на місяць з врахуванням терміну придатності товару) згідно замовлення, яке передається Учаснику будь-яким зручним для Замовника способом (поштою, електронною поштою, особисто, факсом, в телефонному режимі тощо), за адресами Замовника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних