Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

На Дубенщині до бюджетів сплачено понад 470 млн гривень податку на доходи фізичних осіб

Дата: 15.05.2024 10:52
Кількість переглядів: 35

Упродовж січня-квітня 2024 року із офіційних доходів платників Дубенського району до бюджетів усіх рівнів сплачено 472,7 млн гривень податку на доходи з фізичних осіб. Сума перерахованого місцевими працедавцями ПДФО  перевищує  показники минулого року на 3,8 млн гривень.  

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 203,8 млн гривень. Відповідно до державного бюджету платники перерахували 268,9 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.

Оскільки саме податок на доходи фізичних осіб є бюджетоутворюючим для громад, лідери місцевого самоврядування повинні пильнувати, щоб у всіх бізнес-проєктах використовували лише задекларовану працю найманих осіб.

Наголошуємо, що оформлення трудових відносин із найманими працівниками відповідно до законодавства, сплата податків та єдиного внеску на загальнообовязкове державне соціальне страхування – це міцна оборона України, гарантований розвиток економіки, покращення інвестиційного клімату, зростання рівня соціальної захищеності, благополуччя кожної сім’ї і гідні умови праці для кожного.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX

Хто є відповідальним за подання звітності та сплату єдиного внеску у разі смерті страхувальника – ФОП?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора