A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Напівбрикети торф’яні код ДК 021:2015 – 09110000-3 «Тверде паливо»

Дата: 28.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 49

Ідентифікатор закупівлі - UA-2024-02-28-010094-a

Очікувана вартість закупівлі - 801000,00 грн.

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ  ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ   

Напівбрикети торф’яні код ДК 021:2015 – 09110000-3  «Тверде паливо»

 

  1. Техніні характеристики:

Напівбрикети торф’яні за своїми характеристиками мають відповідати діючому державному стандарту РСТУРСР1297-82

Найменування товару

Довжина

мм

Ширина,

мм

Висота,

мм

Зольність,

%

Вологість,

%

Теплота згорання, не менше мДж/кг

Механічна міцність, %

Торф (напівбрикети торф’яні)

80-200

40-75

15-70

до 25,0

до 25,0

 

10,2

не менше 93

2. Вимоги щодо якості продукції:

Якість продукції, що постачається  повинна відповідати зольності, вологості, механічній міцності, теплоті згорання, розмірам, ,що вказана, та повинна відповідати діючим РСТУРСР 1297-82, підтверджуватись копіями сертифікатів чи паспортів якості чи іншими документами виданими акредитованими органами стандартизації і сертифікації. 

До зазначених документів обов’язково додається копії дійсних атестатів акредитації та сфери акредитації установи,  яка видала документ що підтверджує якісні та технічні показники на товар, завірені «мокрою» печаткою цієї установи.

Учасник повинен використовувати систему менеджменту (управління) якістю стосовно послуг торгівлі твердим паливом чи паливною деревиною (вугіллям кам’яним, брикетом торфовим,паливною гранулою (пелетами) з деревини, тощо). Для підтвердження необхідно надати в складі тендерної пропозиції копію сертифікату на систему управління якістю щодо відповідності вимогам ДСТУ ISO 9001:2015, що засвідчує використання учасником вказаної системи управління якістю, який виданий учаснику та дійсний на момент подання.

У випадку, коли учасник не є виробником запропонованого товару, учасник має підтвердити наявність договірних відносин між учасником та виробником товару або з іншим суб’єктом господарювання (загальна кількість продукції за цим договором має бути не меншою за потребу Замовника оголошеною в даній закупівлі), що здійснює реалізацію та відвантаження товару учаснику:

 - У випадку наявності договірних відносин учасника з виробником товару, учасник має надати діючий Договір, що підтверджує договірні відносини між учасником та виробником товару (подається у наступному вигляді: сканована копія або сканований оригінал).

- У випадку наявності договірних відносин між учасником та іншим суб’єктом господарювання, учасник має надати діючий Договір, що підтверджує договірні відносини між учасником та іншим суб’єктом господарювання (подається у наступному вигляді: сканована копія або сканований оригінал). Учасник має надати документ, що підтверджує наявність договірних відносин між таким суб’єктом господарювання та виробником на поставку товару, що є предметом закупівлі (подається у наступному вигляді: сканована копія або сканований оригінал).

            Враховуючи, що Замовник не забезпечений зважувальним обладнанням, то відповідальність, передбачену договором та чинним законодавством, за достовірність та відповідність обсягів фактично поставленого товару обсягам, вказаним у супровідних документах,  несе  Постачальник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора