Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

День Знань у Повчанській громаді

Дата: 05.09.2023 17:32
Кількість переглядів: 107

У пʼятницю ранок першого вересневого дня повнився мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову усі куточки Повчанської громади розцвіли від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустріли День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

З усією теплотою серця висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Бажаємо усім здобувачам освіти, вчителям, вихователям, працівникам вдалого навчального року, натхнення, терпіння, щирих посмішок!

А першокласникам отримувати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання!

Дякуємо Захисникам України за цей та усі інші дні! Дякуємо за можливість навчатися, спілкуватися та жити під українським небом!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора