Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

З нагоди державних свят - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України відбувся урочистий захід для військовослужбовців

Дата: 23.08.2023 17:21
Кількість переглядів: 183

З нагоди державних свят - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України відбувся урочистий захід, котрий організували працівники культури однієї із громад.

На свято були запрошені  військовослужбовці інженерно-позиційного полку  Командування Сил підтримки Збройних Сил України. 
Розпочався захід з урочистого внесення жовто-блакитного стягу та виконання Гімну України. Потому хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів-захисників.
Потому чимало військовослужбовців були нагороджені  відзнаками Президента України – медаль «За оборону України» та від Міністерства оборони України нагрудний знак – «Знак пошани».

Святковий настрій присутнім подарували виступи військових побратимів, а також місцевих виконавців та творчих колективів. Дорослі та діти підготували  справжнє свято для захисників, котрі цього дня мали змогу трішки  відпочити і отримати задоволення від спільно проведеного часу.

Служба зв'язків з громадськістю
Інженерно-позиційний полк2

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора