Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

На Донеччині загинув сержант ОЛЕКСІЙ КОРЕНЬ

Дата: 29.05.2023 09:27
Кількість переглядів: 55

02 січня 2023 року, під час виконання бойового завдання, захищаючи свою землю, нашу рідну Україну, загинув КОРЕНЬ Олексій Михайлович.

В ці скорботні дні вся Повчанська громада, депутатський корпус, виконавчий комітет сільської ради, мешканці, побратими - всі глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття всій родині Олексія Кореня, разом з ними переживають велике горе. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душах його близьких…

КОРЕНЬ ОЛЕКСІЙ народився 24 грудня 1977 року в м. Попасна на Луганщині. З перших днів повномасштабного вторгнення рф проявив свою чуйність та людяність рятуючи постраждалих співвітчизників, витягуючи з-під завалів потерпілих від вибухів та надаючи всіляку допомогу. Згодом приєднався до своєї родини, яка знайшла прихисток у с. Миколаївка Повчанської громади та 10 травня 2022 року став до лав Збройних Сил України. За час своєї служби перебував на Херсонщині, Миколаївщині, у Сєверодонецьку та Бахмуті.

Життя сержанта Олексія обірвалося на 46-му році під час виконання бойового завдання в районі Соледару…

Прощання з ГЕРОЄМ відбудеться 29 травня (понеділок). Просимо жителів села та громади зустріти воїна орієнтовно о 12:00 год. «живим коридором» по центральній дорозі села Миколаївка вистеливши цей шлях квітами.

Церемонія прощання та чин похорону захисника відбудеться 29 травня (понеділок) орієнтовно о 12:00 год. за адресою с. Миколаївка, вул. Першотравнева, 6 (про точний час повідомимо згодом).

29, 30, 31 травня оголошуються днями скорботи у Повчанській громаді…

Непоправна втрата для нас усіх.. Слава й Честь Герою! Царство Небесне та вічний спокій.

Дякуємо за Україну.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора