Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

У Повчанській громаді розпочався перший етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура»

Дата: 29.05.2023 09:10
Кількість переглядів: 54

Цьогоріч у Повчанській громаді перший етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура» відбувається на території Мильчанського ліцею 23-24 травня.

Учасниками стали три рої закладів освіти громади у середній віковій категорії:

-рій «Козаки» Повчанського ліцею

-рій «Незламні» Мильчанського ліцею

-рій «Патріот» Миколаївської гімназії

Після реєстрації роїв та облаштування наметового табору козацьке коло розпочалося Державним гімном України та урочистим підняттям прапорів держави та гри “Джура”. Пам'ять про полеглих захисників України вшанували хвилиною мовчання. Після чого від усіх учасників прозвучала молитва націоналістів, яка торкнулася найтонших струн душі кожного з присутніх.

Кожна із команд (роїв) підготувала свою атрибутику: назву рою, прапор, емблему, гасло, форму.

З привітальними словами до усіх присутніх звернулися голова громади Інна ІВАНЮК, яка побажала юним учасникам гри гідно проявити себе продовжувачами військово-лицарської культури українського народу та з честю пройти всі випробовування.

Учасники відвідали цікаві майстер-класи, які провели військові, працівники ДСНС та поліції.

Перший день змагань показав командний запал, згуртованість та волю до перемоги.

З чудовими емоціями, новими знаннями та досвідом, спробувавши свої сили на смузі перешкод, у стрільбі та перетягуванні линви рій «Патріот» Миколаївської гімназії завершив навчання гри «Сокіл-Джура», а учасники були нагороджені відповідними посвідками.

Завтра учасники роїв «Козаки» Повчанського ліцею та «Незламні» Мильчанського ліцею будуть змагатися в таких залікових конкурсах як стройова підготовка «Впоряд», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», стрільба з пневматичної гвинтівки, силове змагання «Перетягування линви», надання першої домедичної допомоги «Рятівник», інтелектуальній грі-вікторині «Відун» та ін. Переможці будуть представляти нашу громаду на обласних змаганнях, а також отримають цінні подарунки!

Плекаємо патріотів!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора