Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Заклади культури громади стали учасниками та організаторами конкурсів з нагоди Великодня

Дата: 25.04.2023 10:34
Кількість переглядів: 87

Культура у нашій громаді є важливим елементом життя та співіснування людей. У нас є свої традиції, звичаї, які зберігаються та передаються з покоління в покоління. З нагоди Великодня працівники будинків культури громади вкотре продемонстрували свою майстерність і любов до українських традицій.

Учасники любительського об'єднання "Краса і затишок" будинку культури села Мильча взяли участь у Всеукраїнському конкурсі образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва "Світла Пасха - світлий рік". За виріб "Великодня українка" учасники об'єднання заслужено отримали Диплом І ступеня. Вітаємо з перемогою!

Фото без опису  Фото без опису

На міжнародному фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва "SPRING TALENTS" учасники любительського об'єднання "Суцвіття" будинку культури села Повча презентували свою Великодню виставку та стали Лауреатом ІІ ступеня у номінації "Декоративно-прикладне та образотворче мистецтво". Пишаємось!

   Фото без опису

Працівники будинку культури села Миколаївка організували святкову лотерею для мешканців громади. Розігрували два великодніх кошики та серветку ручної роботи, вишиту бісером. Вдалось зібрати кошти у сумі 1000 грн. Таким чином учасники лотереї долучилися до збору на дрон DJI Mavic 3, який буде використовуватись Прикордонною Комендатурою Швидкого Реагування. Разом до Перемоги!

Фото без опису

Приємно спостерігати за професіоналізмом та досвідом наших працівників культури. Їхня робота має значний вплив на життя нашої громади. Цінуємо Вашу працю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора