A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Повчанський сільський голова Інна Іванюк відвідала засідання Ради громад Рівненської області

Дата: 29.03.2023 11:48
Кількість переглядів: 55

Робота щодо зниклих безвісти, ситуація на підприємствах теплоенергетики, психосоціальна підтримка в громадах: питання, над якими працюють на Раді громад області

В сесійній залі Рівненської обласної ради відбулося засідання Ради громад при голові облради, учасниками якого були керівники облради, очільники тергромад, голови постійних комісій та представники громадського сектору.

На порядку денному - низка актуальних питань, які виникають в громадах через війну.

З очільниками ТГ поспілкується регіональна координаторка з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олена Хотенко щодо взаємодії та співпраці.

Директорка КЗ "Ветеранський простір" РОР Ольга Яковлева розповість про ситуацію в громадах в питаннях подолання наслідків війни та роботу з родинами військових, родинами загиблих захисників.

Учасники засідання обговорять шляхи реалізації проєкту «Психосоціальна підтримка в Україні» та як громади Рівненщини можуть стати його учасниками. Зауважимо, що саме наша область стала пілотною, де цей проєкт впроваджуватимуть в життя.

Про стан справ в комунальних підприємствах теплоенергетики розповість представник Асоціація міст України.

Керівники тергромад отримають інформацію про інноваційні цифрові рішення та сучасні рішення модульних будівель для органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора