A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

27 лютого 2023 року соціальні педагоги Мильчанського та Повчанського ліцеїв чбули учасниками засідання майстерні педагогів, що проводилось на базі Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради

Дата: 02.03.2023 09:21
Кількість переглядів: 65

У Всеукраїнському конкурсі авторських профілактичних програм місто Дубно представила Олена ПОСІЛЬСЬКА, соціальний педагог Дубенського ліцею №1. І в обласному етапі виборола перше місце! На даний момент авторська профілактична програма нашої колеги з казковою назвою «Жар-Птиця» представляє Рівненщину в Києві на третьому етапі конкурсу, ми з хвилюванням очікуємо висновки журі. Щиро радіємо за Олену Романівну і бажаємо їй, щоб ця перемога стала відправною точкою для нових звершень і досягнень, хорошим стимулом і мотиватором для участі в нових конкурсах і змаганнях!

27 лютого 2023 року соціальні педагоги мали можливість познайомитись із професійним талантом Олени ПОСІЛЬСЬКОЇ в рамках творчої майстерні з теми: “Комплексна реалізація особистості учнів початкових класів через казкотерапію”. Засідання майстерні проводилось на базі Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради.

На досвіді Олени ПОСІЛЬСЬКОЇ учасники побачили, як можна комлексно впливати на особистості учнів початкових класів через прості і зрозумілі для них види діяльності: казки та ігри. Такі форми роботи з молодшими школярами є ефективними у профілактиці негативних тенденцій в освітньому середовищі, як: шкільна дезадаптація і конфліктність, шкідливі звички і девіантна поведінка.

Актуальність та доцільність програми** **зумовлена тим, що саме комлексний і доступний підхід, корисна інформація подані у цікавий і зрозумілій для учнів формі. Це – казки та ігри, які здатні як найкраще повпливати на всебічний розвиток і реалізацію особистості учнів молодшої ланки.

Усі заняття розроблені із врахуванням вікових особливостей цільової авдиторії. Їх тривалість − до 45 хв. В основі кожного заняття лежить казка із використанням ігор та розминок.

Від Олени ПОСІЛЬСЬКОЇ всі учасники заходу отримали авторську збірку поезій «Кришталева мрія». Дякуємо Олені Романівні за професійну творчість, патріотизм і відповідальність за виховання підростаючого покоління!

Галина МАРКОВИЧ, психолог Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради презентувала соціальним педагогам сучасні вимоги до ведення робочої документації фахівців психологічної служби, використання цифрових технологій у підготовці аналітичних довідок, а також основні напрямки соціально-педагогічного супроводу освітнього процесу в закладі освіти.

Дякуємо всім учасникам за активність , за теплу і позитивну атмосферу!

Дякуємо ЗСУ за можливість професійно зростати! Все буде УКРАЇНА!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора