A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Пробація в смартфоні

Дата: 27.02.2023 12:48
Кількість переглядів: 71

Виклик до Центру пробації правопорушник зможе отримати через мобільний додаток «Пробація в смартфоні»: які функції матиме застосунок.

  • Під час дії воєнного стану або загрози поширення епідемії, пандемії, надзвичайної ситуації та за наявності об’єктивних обставин, що унеможливлюють прибуття правопорушника до органу пробації суб’єкт зможе скористатися електронним сервісом «Пробація в смартфоні».

  • Мобільний додаток розробляється спільно з КАНАДСЬКО – УКРАЇНСЬКИМ ПРОЄКТОМ МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ «Супровід урядових реформ України» покликаний спростити співпрацю співробітника пробації та засудженого, а також надасть можливість суб’єкту пробації виконати покладені судом та законом обов’язки не відвідуючи підрозділ Центру пробації.

Втім, у багатьох користувачів може виникнути питання, як через застосунок буде відбуватися співпраця пробаціонера з правопорушником.

За словами заступниці директора Державної установи «Центр пробації» Тетяни Кічатої, мобільний додаток «Пробація в смартфоні» дозволить працівнику пробації проводити реєстрацію та профілактичну бесіду із суб’єктами пробації за допомогою відеозв’язку.

  • Мобільний застосунок у майбутньому планується інтегрувати з Єдиним реєстром засуджених та осіб, узятих під варту, що дасть можливість надійно ідентифікувати кожного суб’єкта пробації в застосунку «Пробація в смартфоні», та створить надійний захист персональних даних суб’єкта пробації.

  • Також у застосунку планується створення функції сповіщення суб’єкта пробації про майбутній день явки до органу пробації.

  • Через додаток пробаціонер матиме можливість контролювати виконання покладених на суб’єкта пробації заборон та обмежень.

  • Мобільний застосунок дасть можливість дистанційно працювати з суб’єктами пробації за визначеними програмами для зміни їх поведінки.

  • Також в додатку буде реалізована окрема панель з корисними для засудженого посиланнями на застосунки: «Дія», «Безоплатна правова допомога», «е-Суд» та інші.

Мобільний застосунок «Пробація в смартфоні» стане надійним помічником суб’єкта пробації під час відбування покарання.«Пробація в смартфоні» » Острозька міська рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора