A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

У закладах освіти Повчанської громади відзначили #ДеньБезпечногоІнтернету

Дата: 10.02.2023 11:38
Кількість переглядів: 74

Сучасна людина не уявляє собі життя без Інтернету. На сьогодні в Україні проблема безпеки дітей в Інтернеті постала особливо гостро. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється, і її переважну частину становлять діти та підлітки, які не усвідомлюють повністю загроз, які чекають у віртуальному просторі.

День безпечного Інтернету є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування Інтернетом та сучасними цифровими технологіями, проводиться з метою залучення до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.

З нагоди відзначення 17 лютого 2023 року у світі Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом "Разом для найкращого Інтернету" у закладах освіти громади проводилися тренінгові заняття, тестування, QR-квести та інформаційні години для здобувачів освіти різного віку.

«Інтернет - невід'ємна частина нашого життя. В майбутньому, швидше за все, він заповнить кожну секунду нашого існування. Але ми сподіваємося, що він все ж не замінить живого реального спілкування, дружби, любові, що ми і намагалися донести до своїх учнів! А знання правил безпеки, розумна етична поведінка в мережі і вбереже від будь-яких небезпек....», - говорять вчителі інформатики.

#safer_internet_day

#безпечнийінтернет

#день_безпечного_інтернету2023

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора