A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

У ліцеях громади відбулися заходи з аналізу адаптації п‘ятикласників у Новій Українській Школі

Дата: 08.02.2023 13:48
Кількість переглядів: 65

Адаптація «нушенят» у 5-му класі – складний і відповідальний період у їх житті. Це час великих сподівань і розчарувань, нових перемог і поразок. Без повноцінної адаптації немає внутрішньої рівноваги особистості, впевненості у завтрашньому дні, людської поваги, допомоги і творчості.

У закладах громади відбулися заходи з аналізу адаптації п‘ятикласників у Новій Українській Школі. Так, минулого тижня, у Повчанському ліцеї відбулося засідання-тренінг методичного об'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу "Умови успішної адаптації пятикласників", а у Мильчанському ліцеї - психолого-педагогічний консиліум щодо адаптації здобувачів освіти 5 класу.

Участь у заходах взяли адміністрація закладів, перші вчителі, класні керівники, соціально-психологічні служби, вчителі-предметники та батьки.

«Якщо ми можемо зробити все, що від нас залежить, для того, щоб кожна дитина сповна реалізувала свій потенціал, щоб клас став колективом, тоді кожній дитині буде більш комфортно в шкільному середовищі, і, можливо, ми зробимо її щасливішою в цьому світі! «Нушенята»-п’ятикласники успішно подолали першу сходинку основної школи!», - стверджують вчителі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора