A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Напівбрикети торф’яні Код ДК 021:2015– 09110000-3 «Тверде паливо»

Дата: 07.02.2023 12:20
Кількість переглядів: 139

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором:UA-2023-02-07-003067-a

Загальна вартість закупівлі складає  495631,40 грн.

Тендерна пропозиція, ціна якої є вищою, ніж очікувана вартість предмета закупівлі, визначена замовником в оголошенні про проведення відкритих торгів не приймається до розгляду.

Наведені нижче вимоги є обов’язковими для предмету закупівлі.

Пропонований товар за предметом закупівлі: ДК 021:2015 - 09110000-3 Тверде паливо (Напівбрикети торф’яні) (далі - Товар) повинен відповідати наступним вимогам:

Назва предмету закупівлі

Вимоги

Кількість, тонн

Напівбрикети торф’яні

код  ДК 021:2015 - 09110000-3 «Тверде паливо»

 

 

Відповідність вимогам держстандартів, технічних умов;

Зольність не більше 25%

Вологість не більше 25%

Механічна міцність не менше 93%

 

 

           

220

Поставка (транспортування), вантажно-розвантажувальні роботи щодо товару здійснюється транспортом і силами Учасника, вартість чого включається в ціну тендерної пропозиції.

Поставка Товару здійснюється окремими партіями в межах загальної кількості товару, з дати укладення Договору по 31.12.2023, згідно замовлення Замовника, яке передається Учаснику будь-яким зручним для Замовника способом (поштою, електронною поштою, особисто, факсом, в телефонному режимі тощо) за два робочі дні до поставки.

Документальне підтвердження відповідності товару технічним, якісним та кількісним характеристикам має бути надане у складі тендерної пропозиції у формі

- пояснювальної записки та повинно мати: детальний опис основних технічних характеристик товару, походження товару, дані про виробника товару.

-  Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозицій документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, а саме: копію сертифікату якості, який посвідчений мокрою печаткою безпосереднього виробника, документ має бути дійсними на дату розкриття, або копію протоколу випробування товару, або копію звіту про наукове дослідження зразка товару, або копію іншого документу виданого у визначеному порядку відповідною установою незалежно від форми власності, що підтверджує якісні показники товару.

Для підтвердження якісних та технічних характеристик Учасники надають підтверджуючі документи. У випадку, коли Учасник не є виробником запропонованого товару, необхідно, додатково у складі пропозиції надати договір про закупівлю/постачання товару укладений між таким учасником та виробником, (не вимагається для учасників, що є безпосередніми виробниками брикетів торф’яних, за умови надання у складі тендерної пропозиції документального підтвердження такого статусу),при цьому загальна кількість продукції за цим договором має бути не меншою за потребу Замовника оголошеною в даній закупівлі.

В разі поставки товару неналежної якості, термін заміни товару Учасником становить 6 (шість) календарних  днів з моменту  отримання повідомлення від Замовника, про що в складі пропозиції обов’язково подається відповідний Гарантійний лист


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора