A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Благодійний онлайн-диктант з нагоди Дня Незалежності Польщі

Дата: 10.11.2022 16:53
Кількість переглядів: 131

З 11 по 13 листопада 2022 року з нагоди святкування Національного Дня Незалежності Польщі буде проведено благодійний онлайн-диктант. Це захід, який періодично організовує сайт www.dyktanda.pl. Цього року він відбудеться втретє. Щороку до написання диктанту долучаються тисячі учасників, які допомагають і водночас запекло змагаються за найкращий результат. Взяти участь може кожен охочий, незалежно від віку.

Кошти, зібрані під час заходу, будуть передані до фонду «Zarys», який відправляє медичну допомогу в Україну. Наразі фонд вже відправив 8 вантажівок підтримки на загальну суму 2,6 млн. злотих. В рамках написання диктанту до Національного Дня Незалежності Польщі ми збираємо кошти на ще одну вантажівку.

Щоб взяти участь у диктанті, просто увійдіть або зареєструйтесь на сайті Dyktanda.pl і натисніть WEŹ UDZIAŁ (укр. візьми участь) на сторінці нижче:

https://dyktanda.pl/dyktanda/dyktando-na-swieto-niepodleglosci-2022?audio=1

Організатором заходу є освітній сайт Dyktanda.pl, а текст диктанту, як завжди, спеціально для цієї події підготували члени фонду Польської мови. Щиро запрошуємо вас підтримати акцію, взявши участь у написанні диктанту!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора