A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Привітання Повчанського сільського голови з ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ!

Дата: 30.09.2022 10:30
Кількість переглядів: 189

 

Щороку у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівника освіти

Понад рік тому ми всі розпочинали жити в нових складних умовах. Пандемія COVID-19 змусила опановувати нові форми навчання. Вчителі показали приклад, як ефективно використовувати сучасні технології, швидко адаптуватися, перелаштуватися і навіть створювати нові методики навчання для того, щоб передавати учням знання. Незважаючи на онлайн-навчання, ті високі досягнення, які здобули школярі Повчанської громади - це результати Вашої праці, відданості, любові до дітей.

Цей рік особливо складний. Ми живемо в нових умовах війни і спосіб нашого життя змінився. І знову ж таки освітяни показують приклад усьому суспільству! З перших днів війни саме наші школи і садочки перетворилися на повноцінні гуманітарні центри. Небайдужі працівники освіти долучилися до плетіння сіток, кікімор, шили постільну білизну, пекли і варили. Новий навчальний рік розпочався завдяки невтомній праці директорів та працівників господарської частини. Адже в умовах війни вчителі не тільки дають знання, а й турбуються про безпеку школярів.

Тож бажаємо усім якомога швидшої перемоги, миру, міцного здоров’я, благополуччя вам і вашим сім’ям, високих здобутків вашим учням. Висловлюємо щиру подяку за працю, приклад патріотизму і любові до своєї країни!

З повагою, сільський голова Інна Іванюк

начальник відділу освіти

та соціально-культурної сфери Тетяна Кохан

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора