A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Очільниця Повчанської громади пройшла навчання з антикризового управління у Католицькому університеті імені Яна Павла ІІ

Дата: 26.09.2022 11:46
Кількість переглядів: 171

Очільниці двох громад Дубенщини пройшли навчання з антикризового управління у Католицькому університеті імені Яна Павла ІІ

Національний університет водного господарства та природокористування спільно з Католицьким університетом імені Яна Павла ІІ (м. Люблін, Республіка Польща) реалізує міжнародний проект «Розширення можливостей для розвитку у галузі антикризового управління в прикордонних регіонах».

Серед представників трьох областей - голови Тараканівської та Повчанської територіальних громад Дубенського району.

Метою проведення тренінгів є зміцнення навичок, пов'язаних з ефективністю роботи людей, що представляють органи та установи, що займаються кризовим управлінням у транскордонній сфері, де концентрація, швидке прийняття рішень, подолання стресу мають вирішальне значення.

Під час навчання учасники вирішували такі основні завдання:

 Аналіз фактичного стану антикризового менеджменту в Україні в контексті прикордонних територій. Вивчення досвіду Польщі та ЄС.

 Обмін досвідом різних інституцій, залучених до процесу антикризового управління на транскордонних територіях. Метою таких активностей є підтримка та зміцнення співпраці державних і міжнародних інституцій, що належать до сфери антикризового менеджменту.

 Теоретичні знання та методика діяльності в предметній галузі для підтримки розбудови системи та моделі роботи на практиці.

 Аналіз викликів та можливостей України у сфері антикризового управління на прикордонних територіях.

 Підвищення ефективності роботи інституцій антикризового менеджменту, в тому числі, за рахунок психологічних тренінгів.

За матеріалами Блогу "Громади Рівненщини"

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора