A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Внесок платників податків Рівненщини до держбюджету складає понад 1 мільярд гривень ПДВ

Дата: 01.08.2022 14:41
Кількість переглядів: 139

Упродовж січня - червня 2022 року платники податків Рівненщини сплатили до державного бюджету 1 мільярд 32,7 мільйона гривень податку на додану вартість, про це повідомив  в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий.

Посадовець зазначив, що у загальній сумі доходів державної скарбниці сплата ПДВ склала 41 відсоток.  «Збільшення надходжень з податку на додану вартість підтверджує патріотизм та відповідальне ставлення представників бізнес – спільноти області у забезпеченні економічної стабільності держави в умовах воєнного стану», - акцентує Владислав Грабовий.

В ГУ ДПС у Рівненській області відзначають, що податкові новації, зокрема можливість переходу на спрощену систему оподаткування зі ставкою 2 відсотки, полегшить умови ведення бізнесу.  А збільшенню надходжень ПДВ повинна посприяти реєстрація платником ПДВ  нерезидентів - постачальників електронних послуг.

 

Довідково: на початок липня 2022 року в області зареєстровано 3599 платників ПДВ, серед яких 3123 юридичних осіб та 476 фізичних осіб-підприємців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора