A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Електронні довірчі послуги ДПС доступні для платників податків

Дата: 03.06.2022 11:05
Кількість переглядів: 182

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що платники податків можуть отримати електронні довірчі послуги ДПС в Центрі обслуговування кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС у м. Рівне.

Згенерувати новий сертифікат відкритого ключа або вирішити проблеми з наявним можливо звернувшись за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 8,  з 8:00 до 17:00.

Звертаємо увагу, що для отримання електронного ключа необхідно надати пакет документів згідно переліку, зазначеного на сайті за посиланням: https://acskidd.gov.ua/etrusted-services.

Крім того, подовжити сертифікат відкритих ключів користувачів можливо самостійно на сайті, за умови –  до закінчення строку чинності старих сертифікатів та незмінних даних платника податків.

Водночас нагадуємо, що, з 23 березня 2022 року Надавачем запроваджено сервіс автоматичного формування нових сертифікатів відкритих ключів користувачів за один день до закінчення строку чинності старих сертифікатів, терміном дії на один рік. При цьому особистий ключ користувача не змінюється.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX

 

--

З повагою,

відділ інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Рівненській області

(0362) 69-25-52

http://rv.tax.gov.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора