A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

На Рівненщині більшість підрозділів пробації долучилися до відзначення Міжнародного Дня захисту дітей.

Дата: 03.06.2022 11:02
Кількість переглядів: 114

    На обліку підрозділів Центру пробації Рівненщини на даний час перебуває 30 неповнолітніх. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей їх залучили до різноманітних заходів.

У День захисту дітей працівники Рівненського районного сектору № 4 внесли свій посильний внесок. Здавши кров, вони поділилися найціннішим з іншою людиною, розуміючи на скільки важливо, щоб у лікарнях були достатні її запаси для порятунку хворих діток.

Працівники Сарненського районного відділу для підлітків, які перебувають на обліку, закупили канцелярське приладдя. Урочисте привітання та вручення подарунків відбулося в приміщенні відділу пробації.

Неповнолітні клієнти Дубенського районного відділу та Рівненського районного відділу №3 взяли активну участь у веселих розвагах, цікавих конкурсах та іграх. Веселощі для дітей організували Дубенський міськрайонний центр соціальних служб і відділ культури та туризму Дубенської міської ради та Центр дитячої та юнацької творчості Костопільської міської ради. 

А Сарненський районний сектор №2 спільно з службою у справах дітей, сектором ювенальної превенції та місцевою владою організували для неповнолітніх підоблікових та дітей-переселенців із різних регіонів України, концерт та художню виставку картин у Дитячій музейній школі Рокитнівської селищної ради. Наприкінці усіх запросили до солодкого столу.

Працівники сектору ювенальної пробації м. Рівне також привітали своїх клієнтів та разом із ними відвідали Рівненський зоопарк.  

Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай вони про війни і ворожнечу дізнаються тільки з книг і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі будуть для них сяяти мільйони красивих зірок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора