A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Повчанська територіальна громала організувала свято для дітей, що потребують особливої соціальної уваги

Дата: 23.12.2021 11:28
Кількість переглядів: 207

Новорічні свята завжди захоплюють і зачаровують своєю красою та казковістю. І хоча нині діють карантинні обмеження і діти, і дорослі чекають від новорічних свят незабутніх вражень, позитивних емоцій і чудес! Тож, святковий настрій має бути у кожного!

Безперечно, новорічні свята приносять дітям масу позитивних емоцій. Новий рік та Різдво Христове асоціюється у малечі з подарунками та ялинкою. Це свята, які дарують задоволення та насолоду, і наш обов’язок – посприяти цьому. Тому в Повчанській територіальній громаді з нагоди прийдешніх свят привітали діток, що потребують особливої соціальної уваги. Відчути повною мірою атмосферу свята допомогла чудова програма, яку організували працівники будинку культури села Мильча, в ході якої діти переглянули виставу лялькового театру, організованого учасниками художньої самодіяльності села Мильча, танцювали, із захопленням брали участь у численних іграх та конкурсах, які проводили аніматори.

Щиро дякуємо за сприяння в організації свята фермерському господарству «Голдфілд», яке радо допомогло Миколаю солодкими подарунками та Сергію Миколайовичу Гаврилюку (ПП «Батьківщина»).

Незабутні враження, щасливі усмішки і дитячі очі, що сяяли радістю, – найбільша нагорода для усіх організаторів свята.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора