A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

"Розширення економічних можливостей жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні"

Дата: 08.07.2021 10:16
Кількість переглядів: 561

Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) в Україні спільно з Міжнародною організацією праці (МОП) представили новий спільний пілотний проект "Розширення економічних можливостей жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні", повідомляє відділ комунікації ПРООН в Україні.

Зазначено, що проект покликаний сприяти сталому відновленню рівня життя населення України, яке зазнало негативних наслідків пандемії COVID-19, зокрема через розширення економічних можливостей жінок шляхом удосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для покращення матеріального становища жінок. Проект впроваджуватиметься у двох цільових регіонах - Рівненській та Сумський областях.

Зазначаємо, що цей проект стосується передусім просування цінностей гендерної рівності та розширення можливостей жінок на всіх рівнях - національному, регіональному та місцевому.

Він передбачає заходи за чотирма напрямами і кілька додаткових заходів, які охоплюють цю тему на макро-, мезо- та мікрорівнях. Окрім запланованих заходів із просування діалогу для забезпечення інклюзивної політики, чотири місцеві громади та два бізнес-об'єднання отримають допомогу для зміцнення бізнесу, якими керують жінки.

Очікується, що в рамках проекту 100 жінок у цільових областях зможуть пройти тренінги для поглиблення своїх підприємницьких навичок, зокрема використовуючи практики найбільших міжнародних програм із розвитку підприємництва.

Згодом 25 жінок-підприємниць зможуть отримати менторську підтримку для реалізації своїх бізнес-планів. Крім того, в пілотних регіонах було відібрано 25 мікро-, малих і середніх бізнесів, які пройдуть тренінги для опанування інструментів інтернет-торгівлі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора