A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Школа англійської мови Flash

Дата: 09.06.2021 09:52
Кількість переглядів: 253

ПРИВАТНА ОРГАНІЗАЦІЯ ЦПО “ЗНАВЕЦЬ” юр. адреса м. Київ, вул. Прирічна 27 г кв. 66, код ЄДРПОУ 42966217, фактична адреса м. Київ, вул. Ярославська 28, ТМ Школа англійської мови Flash разом з Благодійною організацією “Благодійний фонд “Бажання” запровадили соціальний проект ціллю якого є  робити як можна більше українців англомовними.

 

 

 

 

 

Школа англійської мови Flash існує вже 15 років. Протягом цього часу ми випустили більше 10 000 студентів та розвинули мережу шкіл, що охоплює майже всі великі міста України.

 

 

 

 

 

Розробили власну методику викладання та гібридного навчання, засновану на 80% розмовної практики.

 

 

Ми націлені на результат, а не на стандартний освітній процес, так як шукаємо індивідуальний підхід до кожного студента , спираючись на показники сприйняття інформації, швидкість запам'ятовування, вік та стиль життя.

 

 

 

 

 

Яку проблему покликана вирішити ця програма? Наш світ стрімко, розвивається.

 

 

Акселерація змушує дітей починати поглиблене вивчення того чи іншого предмета або ж розвивати певний талант з найменшого віку. На жаль, діти в регіонах не завжди володіють тими ж ресурсами та інструментами для розвитку, що й діти у великих містах України. Наша соціальна програма заснована з освітньою метою. Школа нашого рівня та досвіду може дозволити собі некомерційний проект, котрий, однак, допоможе популяризувати англійську мову та виростити гідних спеціалістів, які будуть мати здатність та навички вести комунікації на світовому рівні.

 

 

 

 

 

Приєднуйтеся до нашого проєкту, будемо разом створювати компетентну, перспективну молодь України!

 

 

 

 

 

Зареєструватися можна за формою: https://forms.gle/syQbcRNco67iKCna9

 

 

 

 

 

Телефон для довідок: 380973509962

 

 

Електронна пошта: ex.dir@flashstudies.net

 

 

 

 

 

 

 

 

*******

 

 

 

 

 

Благодійна організація «Благодійний фонд «БАЖАННЯ», код за ЄДРПОУ 43281212 має честь запропонувати Вам (внести подання) для нагородження працівників Вашого регіону Знаком народної пошани…

 

 

 

Ігор Попович, Фінансовий директор фонду

 

 

Telegram, Viber, WhatsApp +38 068 361 2152


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора