A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

РІВНЕГАЗ ЗБУТ пропонує тариф Твій газ Рівномірний платіж

Дата: 27.05.2021 12:44
Кількість переглядів: 405

Раніше перейдеш на тариф – більше вигоди матимеш

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» пропонує своїм клієнтам якнайшвидше скористатися комерційною пропозицією тарифу «Твій газ Рівномірний платіж», а відтак зменшити фінансове навантаження під час опалювального сезону.

Дана пропозиція дозволяє фінансове навантаження на сімейний бюджет розподілити рівномірно упродовж року. За умовами даного тарифу, річний обсяг енергоспоживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну, і споживач щомісяця сплачує за газ рівними частинами.

Вартість природного газу по тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» змінюватися не буде і становитиме 7,99 грн за кубометр. Перейти на тариф можна до 31 серпня нинішнього року, а діятиме пропозиція до 30 квітня наступного. 

Якщо протягом цього часу клієнт не використає увесь запланований обсяг газу, заощаджена сума повернеться на його банківський рахунок або ж залишиться на особовому рахунку для майбутніх платежів.

 «Споживачі, котрі якнайшвидше перейдуть на тариф «Твій газ Рівномірний платіж», зможуть отримати вигоди якнайбільше. Оскільки під час підрахунку платежу до уваги береться місяць під’єднання на тариф. Дана пропозиція дозволить споживачам сплачувати менше від реального споживання. Особливо вигоду цього тарифу відчують споживачі, котрі використовують газ для підігріву води та мають індивідуальне опалення», – зазначив директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

 Для переходу на тариф  «Твій газ Рівномірний платіж» потрібно подати нову Заяву приєднання:

Незабаром така можливість з’явиться і в Особистому кабінеті на 104.ua.

Нагадуємо, усі побутові споживачі з 1 травня автоматично переведені на річний тариф з фіксованою ціною. Дане нововведення ініційоване Урядом та НКРЕКП. Для споживачів воно має бути страховкою від цінових коливань та гарантією стабільної ціни впродовж року. Втім, клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» мають змогу й обирати інші тарифні пропозиції, ознайомитися з якими можна на сайті компанії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора