A A A K K K
для людей із порушенням зору
Повчанська громада
Рівненська область, Дубенський район

Рішення №6 «Про встановлення на території Повчанської сільської ради»

Кількість переглядів: 111
Скликання: VIII
Сесія: Сьома
Тип документу: Рішення
Дата: 04.04.2022
Автор: Наконечний Михайло Миколайович
Номер документу: 6
Назва документу: Про встановлення на території Повчанської сільської ради
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

ПОВЧАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ДУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ

ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ПОВЧАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

 

35644, с. Повча,  вул. Річкова, 1а, е-mаil: роvchaselo@ukr.net

 

П Р О Т О К О Л № 6

позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

та надзвичайних ситуацій Повчанської сільської ради

 

"04" квітня 2022 року                                                                         с. Повча

 

Головувала: голова сільської ради, голова Комісії Інна ІВАНЮК.

Присутні: члени комісії (за списком).

 

І. Про продовження карантину.

 

З метою запобігання поширенню на території Повчанської сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб", постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" (зі змінами), протоколу позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 26.03.2022 року № 4, протоколу позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дубенського району від 04.04.2022 № 4,  комісія вирішила:

1. Продовжити карантин на території Повчанської сільської ради до 31 травня 2022 року.

 

ІІ. Про встановлення рівня епідемічної небезпеки на території Повчанської сільської територіальної громади.

На підставі рішення Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області від 26.03.2022 року (протокол № 4) та з урахуванням обговорення питання порядку денного комісія вирішила:

1. Скасувати з 00 год. 00 хв. 04 квітня 2022 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення на території Повчанської сільської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

2. Виходячи з епідемічної ситуації на території Повчанської сільської територіальної громади, до визначення Кабінетом Міністрів України особливостей застосування обмежувальних протиепідемічних заходів на території регіонів у зв’язку з введенням з 24 лютого 2022 року в Україні воєнного стану, встановити "зелений" рівень епідемічної небезпеки поширення на території Повчанської сільської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

3. Запровадити на території Повчанської сільської територіальної громади обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "зеленого" рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

4. Відповідальному працівнику Повчанської сільської ради забезпечити оприлюднення на веб-сайті Повчанської сільської ради відомостей про діючі протиепідемічні заходи, а також рішення, прийняті комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Повчанської сільської ради з цих питань.

5. Контроль за виконанням рішення комісії покласти на відповідальну особу з питань цивільного захисту населення на території Повчанської сільської ради Віталія ДАЦЮКА.

 

 

 

 

Повчанський сільський голова,

голова Комісії                                                                Інна ІВАНЮК

 

Секретар Комісії                                                           Михайло НАКОНЕЧНИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора